Inschrijven via RSS

Leden FietsForum

In het Fietsforum hebben verschillende partijen hun krachten gebundeld om het fietsen in Tilburg voor iedereen zo veilig en aantrekkelijk mogelijk te maken. De huidige leden worden hieronder aan u voorgesteld.

Pieter van Bekkum was tot 2014 voorzitter van het fietsforum. Tegenwoordig is hij ‘gewoon’ een actief lid. Pieter is een bekend gezicht in de wereld van verkeersplanning. Hij heeft vele verkeerskundigen opgeleid aan de NHTV, waar hij ook adjuct-directeur is geweest. Tegenwoordig verzorgd Pieter als gepensioneerde cursussen, onder andere via het CROW. Pieter is getrouwd heeft 2 kinderen en 1 kleinkind.

Anton Jungerhans werkte jaren als spil tussen de gemeente Tilburg en de ondernemers in de binnenstad. Hij was de binnenstadsmanager. Daarvoor had hij zijn eigen kookwinkel in de heuvelstraat. Binnen het Fietsforum is Anton onder andere verantwoordelijk voor de financiën.

Clasien Vermeer is notulist van het Fietsforum en mede-verantwoordelijk voor de agenda’s, jaarplannen en financiële administratie. Clasien heeft zelf bijzondere fietsen in haar collectie.

Theo Smeele is onze link naar de Fietsersbond, als gezicht van de Fietsersbond voor de regio Tilburg. Theo is lid van het eerste uur. Al 10 jaar lang maakt hij zich hard voor de fietsers in Tilburg via het FietsForum. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn ligfiets, bij voorkeur in Spanje.

Toon Zijlstra is doctoraalstudent aan de Universiteit van Antwerpen. Zijn onderzoek richt zich op personenmobiliteit en beleid. Binnen het Fietsforum is Toon verantwoordelijk voor deze mooie website en adviseert op het gebied van verkeer en stedenbouw.

Leon van Berkel woont in Udenhout en is oud docent Nederlands. Binnen het Fietsforum is Leon verantwoordelijk voor de Fietsnetwerkers. Hij is de intermediair tussen gemeente en de fietsers.

Dennis Ardonne onderhoudt de website en zorgt voor leuke berichten op de faceboek pagina van het fietsforum. Woont in Tilburg en speurt graag naar de fietsknelpunten in de gemeente. Zijn favoriete fietsroute is even op en neer naar Den Bosch, via de bosrand van de Loonse en Drunense duinen.

Naast de vaste leden kan het Fietsforum van tijd tot tijd rekenen op een groep enthousiaste sympathisanten. Het zijn de Fietsnetwerkers, mensen die zich inzetten voor evenementen of de website. Het Fietsforum is al deze mensen bijzonder dankbaar!

Zou u graag een actieve rol willen spelen voor of binnen het Fietsforum? Wacht dan niet langer! Neem contact op. Dan kunnen we samen kijken hoe wij elkaar kunnen versterken. Alle kwaliteiten, creativiteit en gedrevenheid is welkom. We hebben momenteel een vacature voor een voorzitter.