2 gedachten over “Contact”

 1. Hallo fietsforum, ik heb koperen rijwielbelasting plaatjes vanaf 1924 tot en met 1931 en een koperen plaatje van de landelijke fietsdag van de ANWB en de VVV, hieraan hangt een klein medaille met 80 erop. Misschien zitten er bij u mensen die dit verzamelen, of heeft u er zelf interesse in. Als dit zo is laat u mij dat dan weten. Met vriendelijke groet Piet Hoofs.

 2. Beste heer/mevrouw,

  De reden dat ik u een bericht stuur is omdat ik bezig ben met het verbeteren van de online vindbaarheid van mijn websites. Zojuist kwam ik uw website tegen en ‘online vindbaarheid’ is voor u wellicht ook interessant, aangezien uw website en één van mijn websites hierdoor beide hoger in de zoekresultaten van Google gevonden worden.
  Het ruilen van links, is het enige wat daarvoor nodig is. Wat ik daarmee bedoel, is dat ik in ruil voor het plaatsen van een link op uw website voor u een link plaatsen op één van de pagina’s die ik beheer.
  Al met al, het heeft 2 voordelen voor ons beiden. Ten eerste worden onze websites hoger gevonden in Google en ten tweede kunnen we (gratis) bezoekers krijgen afkomstig van elkaars website.
  Bijgaand treft u een Google Docs link aan met de websites die ik in mijn beheer heb, hier kunt u zelf een pagina uitkiezen waarop u uw website vermeld wil hebben.
  Graag hoor ik of u hiervoor open staat.
  Met vriendelijke groet,
  Wouter van Bilt
  Websites in beheer: https://goo.gl/sgzGiL

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.