Meldpunt fietsvoorzieningen

Meldpunt fietsvoorzieningen

Heeft u klachten of opmerkingen over de voorzieningen voor fietsers, dan zijn er twee opties.

  • Wanneer het gaat om kleine zaken, zoals een losliggende stoeptegel, kunt u deze melden aan de gemeente Tilburg. Dat kan via het centraal meldpunt van de gemeente (bel 14013) of via de Fixi App. (Voorheen werd de BuitenBeter app gebruikt.)
  • Opmerkingen over grote zaken, zoals gevaarlijke kruispunten of ontbrekende fietsstallingen, kunt u melden bij het FietsForum. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier of mail ons. Wij verzamelen de klachten en overleggen zeer frequent met de gemeente Tilburg over deze meldingen. Op deze manier werken we samen aan een beter fietsklimaat.

Erger jij je regelmatig als fietser? Doe dan mee en word Fietsnetwerker!

De fietsnetwerkers zijn onze ogen op straat. Ze komen met klachten en tips. Samen houden de gemeente scherp. We geven de reactie van de gemeente Tilburg op de meldingen terug aan onze netwerkers. Ook vragen wij soms om feedback op een thema, bijvoorbeeld rondom het winterweer of de stallingen in de stad. Daarnaast nodigen we onze fietsnetwerkers eens per jaar uit voor een gezellige informele borrel.

Benieuwd naar onze top 10 meldingen? Klik dan hier.

Maak hieronder uw melding

 
 

     
     

    Privacy: het Fietsforum gaat zorgvuldig met uw gegevens om, we geven uw naam en mailadres niet door aan derden. We bewaren die, mochten we u nog iets willen vragen omtrent het probleem. We geven alleen de inhoud van de meldingen, dus geen namen of mailadressen, periodiek door aan de gemeente Tilburg.