Iets melden?

Erger jij je regelmatig als fietser? Doe dan mee en word Fietsnetwerker!

De fietsnetwerkers zijn onze ogen op straat. Ze komen met klachten en tips. Samen houden we de gemeente scherp. Op deze manier werken we samen aan een beter fietsklimaat.

Kleine zaken, zoals een losliggende stoeptegel, kun je melden bij de gemeente Tilburg. Dat kan via het centraal meldpunt van de gemeente (bel 14013) of via de Fixi App. (voorheen BuitenBeter app)

Opmerkingen over grote zaken, zoals gevaarlijke kruispunten of ontbrekende fietsstallingen, kun je in het onderstaande formulier kwijt of mail ons. Wij verzamelen de klachten en overleggen zeer frequent met de gemeente Tilburg over deze meldingen. We geven de reactie van de gemeente Tilburg op de meldingen terug aan onze netwerkers.

Eenmalige melding doen of fietsnetwerker worden?

We vinden het fijn als je meldt. Maar je kunt ook fietsnetwerker worden! Dan krijg je soms een verzoek om feedback te geven op een thema, bijvoorbeeld rondom het winterweer of de stallingen in de stad. Daarnaast nodigen we onze fietsnetwerkers eens per jaar uit voor een gezellige informele borrel.

Benieuwd naar recente meldingen die op de agenda staan in overleg met de gemeente? Klik dan hier.

Maak hieronder uw melding

 
 

     
     

    Privacy: het Fietsforum gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, we geven je naam en mailadres niet door aan derden. We bewaren die, mochten we je nog iets willen vragen omtrent het probleem. We geven alleen de inhoud van de meldingen, dus geen namen of mailadressen, periodiek door aan de gemeente Tilburg.