Fietsroutes

Hier vindt u meer informatie en links over routeplanners en fietsenroutes in Brabant. Fietskaart kopen? Hiervoor kunt terecht bij het VVV of bij de ANWB.

Fietsrouteplanner
Fietsrouteplanner De Fietsersbond heeft enkele jaren hard gewerkt aan een landelijk dekkende fietsrouteplanner. Vanaf 2012 is de volledige planner online. Klik voor de planner op deze link.
In de planner kunt u zowel snelle (functionele) routes plannen als recreatieve routes, via het knooppunten netwerk. Voor dit laatste selecteert u bij ‘Kies een routetype’ voor ‘Netwerk fietsknooppunten’. Het netwerk is onderweg herkenbaar aan de witte bordjes met groene cirkels en cijfers.
De planner biedt ook vele andere opties. Routes kunnen worden aangevuld met een tussenstop, dankzij de optie via. Het aantal tussenstops is niet beperkt tot een enkele. Ook kunt u voorkeuren aangeven qua verharding, veerpontjes en toegankelijkheid. Kortom, de route planner biedt veel mogelijkheden voor iedere reis

Fietsen in Tilburg
Fietskaart TilburgOp de website van de Tilburg fietst vind u allerlei informatie over het fiets in Tilburg.

De Brabantse fietsroutes van La Trappe starten bij de brouwerij en voeren je langs de mooiste stukjes van de Brabantse Kempen. Op de website van het Fietsnetwerk vind je de mooiste fietsroutes in de buurt van Tilburg op basis van je zoekopdracht.

Routes in Brabant
routes in brabantRoutes in Brabant‘ biedt meer dan 130 routes aan in de provincie Noord-Brabant op een overzichtelijke website. Er zijn ook nog eens 7 routes die inhaken op de landelijke fietstochten. Er kan gefilterd en gesorteerd worden naar afstand en vertrekplaats. Op deze manier is het eenvoudig om routes te vinden die goed aansluiten op de wensen.

Route delen?

Heeft u een fietsroute die u graag deelt? Dan kunt u contact op nemen met de redactie van deze website. Wij zorgen ervoor dat de route geplaatst wordt. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!