Ga toch fietsen!

Geef nu uw bedrijf op voor deelname aan de campagne Fietsen Scoort! Onderstaand een ingezonden mededeling van de organisatoren van dit mooie project. Geef je op, doe mee, spread the word!

Ga toch fietsen!
Dit hoeft tegen de bezoekers van de website Fietsfanaten natuurlijk niet gezegd te worden, u weet hoe prettig het is om de auto te laten staan en de fiets te pakken. Maar iedere fervente fietser betrapt zichzelf ’s ochtends, als de rest van de collega’s binnendruppelt, wel eens op de gedachte “Ga toch fietsen!”

 
En waarom ook niet? Fietsen is gezond, goed voor je conditie, goed voor het milieu en goed tegen het fileprobleem. Zou u niet willen dat u niet meer de enige was binnen uw organisatie die iedere ochtend op de fiets naar het werk komt? Of zou u juist willen dat uw actieve fietsgedrag beloont wordt? Geef dan uw organisatie op voor het project “ Fietsen Scoort!” en haal uw collega’s over om, net als u, elke dag met een mooi fietstochtje te beginnen.

Fietsen Scoort is een campagne om fietsen op een actieve en uitdagende wijze te stimuleren. Via Fietsen Scoort worden onder andere de fietskilometers van de deelnemende organisaties/bedrijven geregistreerd. Kijk op www.fietsenscoort.nl en meld uw bedrijf aan. Of tip COS Brabant over bedrijven die naar uw mening deel moeten nemen aan Fietsen Scoort.

In 2011 had Noord-Brabant van heel Nederland de meeste deelnemers, bij deze aan iedere fietsliefhebber binnen Brabant de oproep om deze fantastische prestatie in stand te houden.Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Anke Piek: a.pieck@cosbrabant.nl, tel: 013-5351523

2 gedachten over “Ga toch fietsen!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.