Living Lab Tilburg

Denk mee over de bewegwijzering van (snel)fietsroutes

 

Inhoud onderzoek

Gemeente Tilburg en de provincie Noord-Brabant werken samen aan de bewegwijzering en routeaanduidingen voor snelfietsroutes. Dit doen zij in samenwerking met het bureau Mijksenaar en NHTV Hogeschool Breda. Om tot een nieuw concept voor de bewegwijzering te komen vindt eerst een onderzoek plaats naar de huidige bewegwijzering. Tijdens het experiment krijg je de opdracht om een bepaalde route te fietsen . Na deze opdracht ontvang je een vragenlijst waarin we je vragen stellen over de opdracht. Na het experiment nodigen wij je graag uit om ideeën over bewegwijzering met ons te delen en er is ruimte voor discussie. Het totale onderzoek duurt ongeveer 30 minuten.

Woensdag 24 januari

Op woensdag 24 januari vindt het onderzoek plaats in Tilburg aan de Alleenhouderstraat. We zoeken vrijwilligers en betrokkenen die op deze dag een half uurtje willen deelnemen aan het onderzoek. Het onderzoek vindt vier keer plaats. Graag horen wij welke van onderstaande tijdstippen voor jou het beste uitkomt:

10.00 – 10.30              11.00 – 12.30              13.00 – 13.30              14.00 – 14.30

Aanmelden

Aanmelden kan door te mailen naar westerweele.h@nhtv.nl.  Verzamelen bij het viaduct op de Alleenhouderstraat. Na aanmelding ontvang je nog een bevestiging van de tijd en de locatie. Voor het onderzoek is het noodzakelijk dat je op de fiets naar de verzamellocatie komt.

  

Kun je niet?

Kun je niet op woensdag 24 januari maar wil je wel graag deelnemen? In de week van 5 februari vindt een vervolgonderzoek plaats. Hier kan je je alvast voor aanmelden door te mailen naar westerweele.h@nhtv.nl. Vermeld dan duidelijk dat je in de week van 5 februari wil deelnemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.