Uitslag ‘De Blije (Tilburgse) Fietser’

Brigitte Mutsaers winnaar van de fotowedstrijd ‘De Blije (Tilburgse) Fietser’

Of er blije fietsers in Tilburg zijn? Jazeker! De winnaar Brigitte Mutsaers heeft een mooi fotomoment vastgelegd van kinderen die door de fontein aan het rijden zijn op een warme zomerdag. Ook hebben Bart van de Gevel en Anton Adams bijzondere foto’s ingezonden die met een gedeelde tweede en derde plaats beloond zijn. Van 22 tot 29 september heeft het publiek van de LocHal kunnen stemmen op de inzendingen. De winnaar heeft een mooie geldprijs gekregen.

Op zondag 29 september heeft het FietsForum Tilburg een fietscafé georganiseerd in samenwerking met de Bibliotheek van de LocHal. Ondanks deze regenachtige zondag hebben diverse fietsvrienden uit Tilburg en omgeving de LocHal weten te vinden.

In een goed gevulde StemmingMakerij werd de film ‘Gewoon Fietsen’ vertoond en filmmaker Gerjan Hulster was aanwezig om toelichting te geven op deze film. Tevens werd zijn nieuwe documentaire aangekondigd, waarin de geschiedenis van het fietsen centraal staat en waarin Tilburg zeker een plaats krijgt.

Het fietscafé werd afgesloten met een overzicht van de ingezonden foto’s van de fietsfotowedstrijd ‘De Blije (Tilburgse) Fietser’. De bibliotheek had een mooie expositieruimte ingericht waar tevens gestemd kon worden. Er is goed gestemd de afgelopen week en uiteindelijk was het een spannende strijd tussen de beste drie foto’s.

Een dagje naar het nieuwe park en zelfs door de fontein rijden. Een welkome douche op de schitterende, warme dag.

Brigitte Mutsaers
Foto Brigitte Mutsaers – Kinderen in het spoorpark
Foto Anton Adams en Katja Hoogteijling – Echte Liefde
Foto Bart van de Gevel – Eerste fietsmoment van kleindochter

Het FietsForum Tilburg bedankt alle deelnemers voor hun bijzondere inzendingen. We hebben met deze fotowedstrijd gezien dat er in Tilburg blije fietsers rondrijden. Natuurlijk blijft het FietsForum Tilburg zich inzetten voor de knelpunten en het wil constructief meebouwen aan de vernieuwende mobiliteit in en rondom Tilburg.